Otizme Karşı Bentonit Şifası


Nedeni hala bilinmemekle birlikte, Otizm hastalığının artık sebebini bulmaya yakınız. Anne karnındaki gelişim sırasında zararlı çevresel faktörlere maruz kalınma sonucu olduğu bilim adamlarınca ortaya konuldu.

Özellikle hamileliğin hassas dönemlerinde bazı küçük moleküllü maddelere karışı korunmasız kalınması ve erkeklerin üreme sistemi üzerindeki konjenital malformasyonlarının otizmle doğrudan ilgili olduğu araştırmalarla ortaya çıkarıldı.

Kaliforniya Üniversitesi'nde epidemiyoloji profesörü Irva Hertz, yaptığı açıklamada "Otizm oranının artmasıyla çevresel faktörlerin arasında bağ arama zamanı geldi. Çevremiz, beyin gelişimini değiştiren nörogelişimsel toksinlerle doludur. Cıva, kurşun, bromlu alev geciktirici ve böcek ilaçları bir çok örnekten sadece bir kaç tanesidir." dedi.

Günümüzde otizm tedavi merkezleri, tedavi yöntemlerine bir madde ekledi: Kalsiyum Bentonit.

Bentonit kili içeriğinde barındırdığı negatif iyonlarla ağır metal, toksin ve kimyasalları içine çeker ve vücuttan atılmasını sağlar. Jelleşmiş kıvamdaki bentonit kili hem içerek hem de deri yoluyla alındığında, vücudumuzdaki pozitif yüklü serbest radikalleri (ağır metal, toksin, kimyasal, radyasyon, virüs, bakteri) kendine çeker ve hiç bir yere takılmadan dışarı atar. Bunu yaparken hiç bir yan etkisi olmaz.



“Otizmde Atılımlar” (Breakthroughs in Autism) kitabı yazarı Dr. Miriam Jang’a göre deri gözeneklerinden Cıva, kurşun, arsenik, alüminyum ve kadmiyum gibi ağır metalleri TD DMPS, Oral DMSA yöntemlerine göre daha hızlı ve etkili bir şekilde detoksifiye eden bir yöntemdir. Dr. Jang, 3 ay boyunca haftada 2 kez kil banyosu yapan bir hastasında yüksek kurşun miktarının çok azaldığını, yüksek seviye civanın da hiç kalmadığını gözlemlemiştir.

BENTONİT KİLİNİN OTİZMLİ ÇOCUKLARDA KULLANIM MİKTARI

Bentonit kilinin otizmli çocuklarda kullanımında Perry A. kitabında, her sabah ve akşam 30-60cc içilmesini ve haftada 3 kez banyosunun yapılmasını tam bir detoksifikasyon için önermiştir. İçilerek ilk önce barsak ceplerinden başlanarak, diğer organlara ve hücrelere kadar bir arınma sağlanır. Kil banyosu ile de deri yoluyla cilt altında birikmiş olan ağır metal ve toksinlerin emilimi ve atılımı gerçekleşir. İkisi birlikte şelasyonun başarısını artırır.



Bentonit kili banyosu için küveti sıcak suyla doldurup içine 1 lt sıvı bentonit kili ekleyebilir ve 20 dakika kadar kalabilirsiniz. Özellikle otizmli çocukların kil banyosu sonrasından sakinleştiği, daha uzun göz teması kurduğu ve insanlarla iletişiminin geliştiği gözlemlenmiştir.

Çağımızın en sık görülen hastalıklarından biri olan otizmden korunmak bizim elimizde!


KAYNAKLAR:


Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Bentonit Nedir?

Bentonit Nasıl Kullanılır?